Ön itt van: Címlap Bútorok Konyhaszekrény Használt konyhabútor

Használt konyhabútor

Használt konyhabútor

Körülnéztünk a piacon, hogy milyen használt konyhabútorokat lehet kapni, és meglepő eredményre jutottunk. Követve az ösztönünket, először körülnéztünk az interneten, hogy milyen használt konyhabútorokat lehet kapni, majd ezután ellátogattunk egy használt bútoroshoz is, és megkérdeztük, milyen a felhozatal használt konyhabútor terén.

Használt konyhabútor internetes kínálat

A használt konyhabútor kereskedések kínálatában néztük körül először. Hosszas keresés után arra a belátásra jutottunk, hogy az interneten keresztül náluk nem nagyon lehet használt konyhabútorhoz jutni. Ülőgarnitúrát, étkezőgarnitúrát, fotelt, széket és szekrényeket bőven találtunk a kereskedők kínálatában, de konyhaszekrény nem. Ez igazán kíváncsivá tett minket, ezért nem hagytuk abba a kutatást, úgyhogy irány a Vatera. Úgy gondoltuk, a legnagyobb aukciós portálon, biztos sokkal szélesebb lesz a kínálat.

Vatera használt konyhabútorok

A vatera kínálatában meglepetésünkre összesen 3 használt konyhabútort találtunk, jelenlegi ára 20-50.000 Ft között mozgott. A többi konyhabútor új volt, a konyhabútor ára 50-350.000 Ft között mozgott.

Használt konyhabútor 2

Olcsó konyhabútor, használt konyhabútor?

Aki használt konyhabútort venne, leginkább azért teszi, mert nincs pénze újra. Ezzel szemben, olcsó használt konyhabútort szinte alig találni a piacon. Amit találunk, az inkább antik szekrény, antik konyhai szekrény.

De miért nem lehet használt konyhabútort kapni?

Ezek után már igazán érdekelt minket a dolog, hogy miért nem lehet használt konyhabútort kapni? A kérdésünkre egy debreceni használt bútor kereskedő adta meg a választ:

- A használt konyhabútorokból eleve szűk a kínálat. A legtöbb konyhabútor, amit eladásra felajánlanak sajnos elég rossz állapotú, így nem tudjuk őket átvenni. A jó állapotú konyhabútorokat pedig azért nem érdemes átvenni, mert már 49.000 Ft-tól árulunk új konyhabútorokat is, így nem tudnánk megfelelő áron kínálni őket. Ezért főle a régibbi, patinás darabokat, vagy a valódi fa frontú konyhaszekrényeket vesszük csak be, mivel ezek tartósak és értékállók is.

Néha előfordulnak komplett konyhák konyhai gépekkel, ezeket érdemes megvásárolni, de itt sokszor akadály a konyha mérete. A konyhabútorokat ugyanis adott térben kell elhelyezni, és sokszor útban van egy-egy ajtó, ablak. Emiatt terjedtek el a méretre készített konyhabútorok.

Hogyan vegyünk használt konyhabútort?

Mint a kereskedő szavaiból is kitűnt, a konyhabútor vásárlás egyik fő szempontja a konyha mérete. A legtöbb használt konyhabútort egyszerűen nem tudjuk egy az egyben elhelyezni a konyhánkban, mindenképp szükség lesz után igazításra, melyhez lehet hogy asztalos segítségét is igénybe kell venni. Sokszor épp emiatt érdemes megfontolni inkább egy olcsó, de új konyhaszekrény megvételét.

Ön itt van: Címlap Bútorok Konyhaszekrény Használt konyhabútor