Ön itt van: Címlap Helyiségek Gyerekszoba Gyerekszoba festés

Gyerekszoba ötletek

Ima gyerekbútor ötletek

Az IMA olasz bútorgyártó jobbnál jobb gyerekszoba ötleteket vonultat fel a termékpalettájában, ráadásul az élénk színek teljes skálájában, ami minden gyerek szívét megdobogtatja. Az alábbiakban két gyerek számára alkalmas szobákat mutatunk be, főleg emeletes ágyakkal.

1. Galéria ágy, alul íróasztallal

Ima gyerekbútor ötletek2

A sárga-zöld-narancssárga színösszeállítás a gyerekszobában egyszerre vidám, üde és frissítő. Az egyik ágyhoz egy hátsó lépcsősoron lehet feljutni, melynek a lépcsői egyben fiókok plusz tárolási lehetőséggel. A másik ágyhoz egy létrán lehet felmászni. Mindkét gyerek a feje fölött kapott egy polcot ami helyettesíti a hagyományos éjjeli szekrényt. A két ágy ebben a variációban sarkos elrendezésben került kialakításra, így kisebb szobákban is elhelyezhetők. Inkább fiús szobának ajánljuk.

Az ágyak alatt nagy íróasztal kapott helyet, ahol mindkét gyereknek bőven elfér minden holmija és tanulni valója.

2. Hosszú falra elhelyezett emeletes ágy íróasztalokkal

gyerekszoba ötletek

Ez a típus hasonlít az előzőhöz, annyi különbséggel, hogy egy közös lépcsőn lehet megközelíteni a két ágyat, és nem sarkos az elrendezés, hanem egy hosszanti falra került a két ágy. Az előbbivel szemben az a hátránya, hogy egy minimum 5 m hosszú, ablak nélküli falra van szükség az elhelyezéséhez. Akár fiú+lány kombinációjú gyerekek számára is megfelelő megoldás lehet.

3. Emeletes ágy szekrényekkel gyerekszobába

gyerekszoba

Ebben a gyerekszobában külön választották a "dolgozó" részt a háló résztől. Az egyik ágy az emeletre került, a másik merőlegesen elforgatva maradt alul, felette mindkét gyerek számára elegendő tárolóhelyt biztosít a két szekrény. A rószaszín szín miatt inkább lányos szobának ajánljuk.

4. Emeletes ágy sok tároló hellyel

gyermek szoba

Ebben az emeleteságy-kombinációban még az előbbinél is több szekrény kapott helyet, plusz kiegészítő polcok az apróságok tárolásához. Az erőteljes színeket az ágybetét huzata fogja optikailag össze. A kombináció sarokra is helyezhető, és kis helyen is elfér.

5. Emeletes ágy sok "beépített szekrénnyel", alul kanapé és tanulóasztal

Gyermek szoba ötlet

Ez már egy jóval nagyobb helyet igénylő kombináció, melyben rengeteg tároló szekrény és alul egy íróasztal is helyet kapott. Talán a tanulós dolgoknak elkelne még egy kis tároló, egyébként jól összeállított gyerekszoba bútor.

6. Narancssárga gyerekszoba búto 2 személyre

2 ágyas gyerekszoba

Ebben a gyerekszobában főleg a narancssárga, és a hozzá közel álló színek dominálnak, ettől napsütötte és dinamikus a hangulata. Egy ilyen szobában csak jó ötletei támadhatnak az embernek. Helytakarékok emeletes ágy kombináció, mivel a két ágyat egymásra csúsztatták, így elfért alatta egy íróasztal rész (a másik gyereknek külön asztal kell) és felette egy tároló szekrény, mellete pedig egy akasztós szekrény.

7. Egymás fölé tolható ágyak szekrényekkel

kék zöld gyerekszoba

Hűvös színekkel rendezték be ezt a gyerekszobát, melyeket tompít az orgonalila szőnyeg, és a piros-kék ülőke. Remek gyerekszobai ötlet, hogy ágyak ebben a szobában kerekeken gurulnak, így használaton kívül az egyik a másik alá tolható. Padlószönyeges szobába nem ajánljuk!

8. Gyerekszoba ötlet: told egymásra az ágyakat

sárga gyerekszoba

Ez a gyerekszoba bútor bármilyen gyerekszobába könnyen beilleszthető, hiszen egy ágy helyén elfér a két ágy! Színei napsütöttek, vidámak.

9. Fém vázas gyerekágy

gyerekek szobája

Az utolsó gyerekszoba ötlet ez a kerekeken guruló fémvázas gyerekágy, melyet egy sín mentén elguríthatunk a fal mentén.

Ön itt van: Címlap Helyiségek Gyerekszoba Gyerekszoba festés