Ön itt van: Címlap Helyiségek Hálószoba

Hálószoba színek: Zöld

Zöld hálószoba

Olíva zöld

A hálószoba szín választásakor gondoljuk arra, hogy minden szín hatással van az érzelmünkre, közérzetünkre, hangulatunkra. A zöld a meleg és a hideg színek határán mozog, nyugtató hatású, ezért szívesen alkalmazzák hálószobákban. Kultúránként változik a jelentése, a nyugati világban a természet, természetvédelem színe.

Bővebben: Hálószoba színek: Zöld

Country háló

Country hálószoba

Country hálószobára vágysz? Rakj be egy faragott ágyat, csinálj nyomott mintás díszt a falra, vesd be az ágyat csíkos-virágos ágyneművel, és kész a hamisítatlan country hangulat!

Bővebben: Country háló

Antik hálószoba tradicionális bútorokkal

Elegáns zöld háló

Ebben a régi country házban a falat zöldre festették vagy tapétázták, hogy nyugodt légkört árasszon. Ugyanezt hangsúlyozzák az antik bútorok. A falat fa keretes botanikai képek borítják. A zöld-kockás függöny színben harmonizál a többi kiegészítővel.

Fotó: Homes&Gardens

Elegáns hálószoba

Elegáns hálószoba

Arany színű ágytakaró, bevont gombos párnák, semleges függöny és szőnyeg. A klasszikus éjjeliszekrény fiókja mindent elnyel, ami nem illene az összképbe. Az éjjeliszekrényen levő kis lámpa búráját selyemből készült virág díszíti.

Rusztikus hálószoba

Rusztikus hálószoba

A rusztikus lambériából készült fejtámla lenyűgöző fókuszpontja a hálószobának. Mindezt kiegészítik az aranyozott polcok és a két oldalt lecsüngő csillárok.

Bővebben: Rusztikus hálószoba

Romantikus hálószoba {ötletek}

Romantikus hálószoba rózsaszirmokkal

Egy meghitt hálószobára vágysz? A kulcs hozzá a romantika!

Bővebben: Romantikus hálószoba {ötletek}

Ön itt van: Címlap Helyiségek Hálószoba