Ön itt van: Címlap Helyiségek Hálószoba

Hálószoba színek: Zöld

Zöld hálószoba

Olíva zöld

A hálószoba szín választásakor gondoljuk arra, hogy minden szín hatással van az érzelmünkre, közérzetünkre, hangulatunkra. A zöld a meleg és a hideg színek határán mozog, nyugtató hatású, ezért szívesen alkalmazzák hálószobákban. Kultúránként változik a jelentése, a nyugati világban a természet, természetvédelem színe.

Olajzöld hálószoba színek

A fenti hálószoba alapszíne az olajzöld, olívazöld, valamint a krém szín és a barna árnyalatai. A hálószoba színei harmonikusak, kedves hangulatot árasztanak, melyben szívesen megpihenünk egy fárasztó nap után. A falaknak csak a világos, ablakos része lett zöld színűre festve, a többi részen a krém színt használták, melytől a szoba nem lett nyomasztó. A padlóra semleges szürke padlószőnyeg került.

Hálószoba tervezése - jobb előbb

zöld hálószoba terve

Egy hálószoba terve - zöld színben. Ha előre összeállítjuk a szín-elképzelésünket, nem érhet minket akkora meglepetés. Jó, de gyors módszer a moodboard készítése, melyre több online program is rendelkezésre áll.

Modern hálószoba zöld színben

Zöld hálószoba

Zöld színpaletta

Ez a modern hálószoba enteriőr a zöld nyersebb és szürkésbe hajló árnyalataival kombinál. A zöld fal nyugodt és kiegyensúlyozott hátteret ad, az óriás ablakokon beáramló fénynek a zöldnek egy világosabb árnyalatában tündöklő árnyékolók szabnak gátat. A teljes szobában nem is jelenik meg a zöld és a barna-krém árnyalatain kívül más szín, mely a modernség ellenére mégis a természetet juttatja eszünkbe.

Klasszikus hálószoba zöld színekkel

Klasszikus hálószoba zöld színekkel

zold színek

Az üde sárgászöldre festett falak mindenkor napsütötte érzést keltenek a hálószobában. A falak zöld színével kontrasztot alkotó fehér ablakkeretek világosabbá teszik a látványt. A hálószoba fehérre festett mennyezete, tágítja a teret, és nem engedi hogy bunkerré változzon a zöld falak miatt a szoba.

Egy ilyen gyönyörű tűzott-applikált ágytakaró sokba kerül, de nyugodtan kiadhatunk érte több pénzt is, hiszen a használatával mindegy, hogy alatta milyen ágynemű van (akár olcsóbb, vagy régi is megteszi), és így a szoba egész nap rendezett látványt nyújt. Színei harmonizálnak a szoba többi színével, a keresztben átfektetett modern mintázatú, a zöld többféle árnyalatát is felvonultató takaró összefogja a szoba színeit. A zöld-fehér virág mintás padlószőnyeg semleges zöld színe miatt könnyebb a takarítás, mivel nem látszik meg rajta azonnal minden kosz.

A falon levő tükör tágítja a teret, a többféle lámpa, pedig selymes, derengő hangulatot áraszt esténként.

Gyerekszoba zöld színek

Zöld gyerekszoba

fiatalos zöld szoba

Ebben a gyerekszobában a zöld üde, fiatalos árnyalatait használták, melytől a szobának derű, légies hangulata lett, melyet fokoz a fehér fal, és a fehér kiegészítők, valanit a nagyon világos színű padlóburkolat is. A zöld és fehér színek uralmát a kék papucs és a kék mintás párna töri meg szelíden.

Ön itt van: Címlap Helyiségek Hálószoba