Ön itt van: Címlap Tervezés Fürdőszoba tervező program

Ingyenes, letölthető 3D fürdőszoba tervező program

Letölthető fürdőszoba tervező 3D

Legújabb felfedezésünk egy lengyel csempe gyártó ingyenes 3D fürdőszoba tervező programja, mellyel ráadásul nem csak fürdőszobákat, de szobákat és konyhákat is berendezhetünk, így egy komplett ingyenes lakberendező programot kapunk! Ráadásul nem is akármilyent, mivel szuper gyors, felhasználóbarát és rengeteg elemet tartalmaz. Egyetlen hátránya, hogy lengyel nyelvű, de a részletes ismertetőben meglátjátok, egyáltalán nem bonyolult a használata.

Bővebben: Ingyenes, letölthető 3D fürdőszoba tervező program

Szuper 3D fürdőszoba tervező - MyDeco

Mydeco fürdő tervező

Nagyon egyszerű a MyDeco fürdőszoba tervező program használata, mely onilne használható, telepítgetések nélkül, és ráadásul szuper 3D fürdőszoba látványterveket lehet vele készíteni.

Bővebben: Szuper 3D fürdőszoba tervező - MyDeco

Fürdőszoba alaprajz tervező

fürdőszoba alaprajz tervező

Egy egyszerű 2D-s fürdőszoba tervező programot mutatunk be az alábbiakban, melyekkel fürdőszoba alaprajzot lehet készíteni.

Bővebben: Fürdőszoba alaprajz tervező

Gyors 3D fürdőszoba tervező program

fürdőszoba tervező

A Frontline online fürdőszoba tervező programmal pár kattintás alatt elkészíthetjük egy fürdőszoba 3D-s elrendezési tervét.

Bővebben: Gyors 3D fürdőszoba tervező program

Villeroy & Boch 3D fürdőszoba tervező program

3d fürdő

A Villeroy & Boch 260 éves múltra visszatekintő porcelángyár. Hírűkhöz méltó internetes, online fürdőszoba tervezőt készítettek a szaniter termékeikhez. Nekünk az összes fürdőszoba tervező közül ez tetszett a legjobban, annak ellenére, hogy csak a Villeroy & Boch termékeivel lehet berendezni a fürdőszobákat. A fürdőszoba program használata nagyon egyszerű és látványos!

Bővebben: Villeroy & Boch 3D fürdőszoba tervező program

Letölthető 3D fürdőszoba tervező program: Kitchendraw

Kitchendraw fürdőszoba tervező

A Kitchendraw elsősorban konyha tervező szoftver, de fürdőszoba tervezésre is alkalmas. A fürdőszoba tervező program használata fizetős, de az első 20 órát ingyen kapjuk, ami bőven elegendő szokott lenni egy-egy fürdőszoba megtervezésére, vagy átlakítására.

Bővebben: Letölthető 3D fürdőszoba tervező program: Kitchendraw

IKEA fürdőszoba tervező program

ikea fürdőszoba tervező

A fürdőszoba tervező program összeállításunk első eleme az IKEA fürdőszoba tervező bemutatása lesz. Használata nagyon egyszerű, magyar nyelven is elérhető, és az IKEA fürdőszoba bútoraiból készíthetünk egy fürdőszobai osszeállítást 2D-ben (falnézet), mely összeállítás árát is azonnal megkapjuk (így nem lépjük át a tervezett költségkeretet). A kész listát kinyomtatva indulhatunk az IKEA-ba.

Bővebben: IKEA fürdőszoba tervező program

Ön itt van: Címlap Tervezés Fürdőszoba tervező program