Ön itt van: Címlap Tervezés Fürdőszoba tervező program Ingyenes, letölthető 3D fürdőszoba tervező program

Ingyenes, letölthető 3D fürdőszoba tervező program

Letölthető fürdőszoba tervező 3D

Legújabb felfedezésünk egy lengyel csempe gyártó ingyenes 3D fürdőszoba tervező programja, mellyel ráadásul nem csak fürdőszobákat, de szobákat és konyhákat is berendezhetünk, így egy komplett ingyenes lakberendező programot kapunk! Ráadásul nem is akármilyent, mivel szuper gyors, felhasználóbarát és rengeteg elemet tartalmaz. Egyetlen hátránya, hogy lengyel nyelvű, de a részletes ismertetőben meglátjátok, egyáltalán nem bonyolult a használata.

A fürdőszoba tervező letöltése

Amennyire egyszerű és felhasználóbarát a Light Dekor Paradyz fürdőszoba tervező program használata, olyan jól eldugták a letöltés linkjét. Navigáljunk el a lengyel csempegyártó honlapjára, és ott a legalul megtalálunk egy sort, amiben szerepel a download szó, az a letöltés linkje :)
A fürdőszoba tervező program letölthető innen is közvetlenül (exe) >>

A fürdőszoba látványterv készítés az alaprajzzal keződik
ingyenes letölthető fürdőszoba tervező

Válasszuk ki a fürdőnkhöz hasonló alaprajz típust, majd adjuk meg a méreteket. OK gomb.

A fürdőszoba tervezés alaprajzi vagy 3D nézetben is lehetséges

ingyenes letölthető fürdőszoba tervező alaprajz

Bal oldalon találjuk a programban az elemkönyvtárt. Ne ijedjünk meg a lengyel feliratoktól, pár kattintással átlátjuk melyikben mi van, de egy kis segítség: Lazienki=fürdőszoba

ingyenes letölthető fürdőszoba tervező 3d nézet

3D nézetben is lehetséges az elemeket behúzni és helyezgetni.

3D nézet használata

Egy kis próbálgatás után jöttem csak rá, hogy a 3D nézetben nem csak a bal egér gombnak van szerepe, de a jobbnak is. A bal gombbal forgolódni lehet, de a jobbal fixáljuk a helyzetet és arrébb megyünk. FONTOS!

ingyenes letölthető fürdőszoba falfestés

A falakat csempézésre úgy vannak előkészítve, hogy lehetőség van egy középső dekorcsík berakására. Ha teljesen egyszínűt szeretnénk, akkor mindhárom falrészre húzzunk azonos színt vagy csempét. A minta példában felül sárgára festettem a falat, középen egy dekorcsíkot kapott, és alul világosabb színű csempét. Ugyanebből a családból választottam a padlóburkolatot is.

ingyenes letölthető fürdőszoba csempe

Csempéket bal oldalon alul tudunk választani, mindkét menüpont alól más elemfajták nyílnak meg, keressük meg a legmegfelelőbbet.

ingyenes letölthető fürdőszoba látványterv

A kész, csempézett fürdőszoba 3D látványterve.

ingyenes letölthető fürdőszoba látványterv fürdőkád

Összességében nagyon jó, ingyenes letölthető fürdőszoba tervező programot ismertünk meg a Light Dekor Paradyz-ban, bátran ajánljuk akár szakembereknek is, mert nagyon gyorsan lehet vele dolgozni.

Ön itt van: Címlap Tervezés Fürdőszoba tervező program Ingyenes, letölthető 3D fürdőszoba tervező program