Ön itt van: Címlap Vásárlás

Függöny webáruházak

függöny webáruházak

 

A lakásunkat díszítő textileket kiválasztani nem könnyű feladat, és mindenek előtt igaz ez a függönyre. Jónéhány szempontot kell szem előtt tartanunk. Az alábbiakban a fügöny webáruházakat vettük gorcső alá, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb függönyt.
 

Függöny vásárlás a neten

Mindenek előtt az otthonunk stílusát, mert ugye nagyon furcsán hat egy biedemaier otthonban a modern textília, vagy a provancei-ban a Donald kacsás. Más nézőpontból a betöltendő funkció, az ár, a minőség, anyagösszetétel és a lakás adottságai meghatározóak. Na meg az idő hiánya. Állandóan rohanunk, szeretjük a készen, instant kapható dolgokat, hogy ne kelljen pazaroljuk az időnket boltról-boltra járással. Ebben segítenek a webáruházak, egy-két kattintás és kiválasztható az anyag, három-négy kattintás megadva a funkció,a méretek, majd öt-hat nap és csenget a postás. A kész függönnyel. Egy hokedli, magasabb esetben létra mászás, és voila, máris kész. Nincs elkopó cipőtalp, varrónő keresgélés, mérgelődés. Tehát nézzük a lehetőségeket.
 
Függönyfutár - függöny webáruház
Tételezzük fel, hogy a fal és a függöny közötti kontakt, hívhatjuk  karnisnak, már jó ideje a helyén pihen és várja, hogy végre betölthesse feladatát. Ez esetben válasszünk olyan áruházat, akik csak kifejezetten a textíliával és megvarrásával foglalkoznak, nincsenek kiegészítők, ágytakarók, karnisok stb. Ilyen a fuggonyfutar.hu, ahol stílus, szín, anyagösszetétel szerint kereshetünk rá a kívánt darabra. A bolti árakat messze lepipálják, választékuk széles. A méretek megadásá után azonnal kalkulálja az összeget.
Függönyfutár függöny webáruházak
 

Piramis függöny webáruház

A  http://piramisfuggony.hu/ a hiányzó kiegészítőket is kínálja, és ha nem egyszerű az elképzelésünk, példának okáért oldalsálat, vagy felső drapériát is szeretnénk elkötővel mindenképpen nézzünk szét náluk. Nagyon jó ötletekkel segítik a döntésünket. Igazi különlegesség, hogy a ráncolás sürűségét is online válaszhatjuk meg.
piramis függöny

Keresés fénykizárás alapján

Az onlinetextil.hu lehetővé teszi, hogy ár, fénykizárás alapján is szűrjünk először. Honlapjuk könnyen használható, szakmai segítségnyújtás linkjük minden képzeletet felülhalad. 
online textil függöny
 
Karnis és függöny webáruház
Ha pedig a karnisunk is hiányzik még, a lakastextil-webaruhaz.hu az alaptípusokat tárja elénk alumíniumból, fából és műanyagból, semmi extra, de a célnak megfelelhet. A honlap méretvételi tanácsadása komoly segítség annak is, aki először vásárol saját függönyt, és egy kicsit bizonytalan mit, hogyan, merről-merre mérjen.
függöny textil
 

Fényt kizáró - blackout függönyök

A textilböngész különlegessége a blackout sötétítő függöny forgalmazása, amely teljesen kizárja a világosságot sűrű szövésének köszönhetően hő-és napfényzáró, és ára meglepően kedvező. Csipkefüggöny választéka egyedülálló.
textilböngész
 

Sötétítő függönyök

Ha sötétítőt keresünk elsősorban a ritex.hu webáruházába látogassunk el.
Az anyag minőségének szűrését teszi lehetővé első körben, ha kifejezetten csak egy összetételt tudunk elképzelni otthonunkban nagy segítség lehet, hogy nem kell mindenféle minőségű árut végigböngészni.
ritex függöny webáruház
 

Olcsó függöny webáruház

Előfordulhat, hogy a legfontosabb szempont az olcsóság, ez esetben a olcsofuggony.boltaneten.hu biztos segítséget jelenthet. Európai függönygyárak kiváló minőségű kifutó modelljeit forgalmazza, az eredeti ár feléért.
olcsó függöny

Polgári lakásba való függönyök - karnis, függöny, árnyékoló webáruház

Ha igazi nagypolgári a lakásunk, extra minőséget akarunk, és csak kiváló referenciákkal büszkélkedő céggel készíttetnék el a dekoráló drapériákat, akkor csakis a kafuar.hu-ra eshet a választásunk. A név már rejti a tartalmat, a karnis-függöny-árnyékoló hármasságát. Ezeken kívül találhatunk itt rolót, raffrolót, rolettát, reluxát, pliszéfüggönyt (és nagyon szép honlapot). S ha maradunk a függönynél, a kiválasztott anyagból rendelhetünk lámpaernyőt, ágytakarót, díszpárnát és még talán toronyórát is lánccal. Referenciáik nagynevű szállodák, pénzintézetek és rengeteg közintézmény, tehát, ha szeretnénk saját szemünkkel látni egyet-kettőt közülük, látogassunk el például a Parlamentbe...
karnis függöny árnyékoló webáruház
Tehát kalandra fel, jó vásárlást.
 
 

 

Ön itt van: Címlap Vásárlás