Ön itt van: Címlap Tervezés Színek

Színskála, szín paletta készítő programok - fotó alapján

big huge

Amikor egy szobához keresünk színeket, sokszor egy egy fotóból, látványból indulunk ki. Na de milyen színek is vannak ezen a fotón? Olívazöld, fűzöld, türkizkék... És mi lehet a kódja. Ahhoz hogy festéket keressünk, az első lépés a színek azonosítása, melyhez nagy segítséget nyújtanak a fotó alapján színskálát, szín palettát generáló programok.

Bővebben: Színskála, szín paletta készítő programok - fotó alapján

Dulux színek

dulux színek zöld

Dulux falfestékek esetén vagy készre kevert színekből választunk, vagy választhatjuk a helyszíni keverést, mellyel 1200 szín állítható elő. Alábbiakban a készre kevert DULUX színeket mutatjuk be.

Bővebben: Dulux színek

Héra színek

RAL

A HÉRA nagyon jó minőségű, könnyen használható, praktikus beltéri falfesték. A színek választhatók előre kevert színekből, vagy színpalettából, melyet az üzletben kevernek ki.

Bővebben: Héra színek

Színek a lakásban

színek választása

Aki festés előtt áll, és valami újdonsággal szeretné magát és családtagjait meglepni, vagy új házba, lakásba költözik és ott festésre kényszerül, elgondolkodik azon, hogy milyen színt is válasszon. Mások pedig a jól bevált módszert választják: mindent fehérre festenek. Mi az előbbieknek szeretnénk segíteni a színválasztásban.

Bővebben: Színek a lakásban

Ön itt van: Címlap Tervezés Színek